Weekend frumos și plin de realizări pentru cei doi echipieri ai Škoda România Motorsport, Dan Gîrtofan și Tudor Mârza la Transilvania Rally.

Giri și Tudor au încheiat pe locul 2 etapa care a contat pentru CNRD 2018 și pe locul 3 partea TER (Tour European Rally -  prima etapă) a cursei, reușind să le ofere fanilor, prezenți în număr mare pe probe, o evoluție frumoasă și spectaculoasă. Cei doi brașoveni au oferit o replică frumoasă lui Giandomenico  Basso (învingătorul per total al cursei) și lui Simone Tempestini (cel care s-a impus în etapa ce a contat pentru CNRD), lucru apreciat de toată lumea prezentă.
La finalul competiției, Giri era fericit și mulțumit de rezultatul obținut la Cluj. „Un raliu bun, încheiat cu un rezutat important. În prima zi a fost destul de cald, dar asta nu ne-a afectat evoluția. Ne-am bucurat de probele foarte frumoase și am încercat să ținem aproape de cei din față. Totul a fost ok, mașina a mers foarte bine, traseul a fost unul foarte frumos și spectaculos. La ritm poate ar fi trebuit să mai lucrăm. Dacă aveam un ritm un pic și mai ridicat, am fi avut mai multe șanse în lupta cu Simone, pentru că Basso nu a fost niciodată un target al nostru la Cluj. Am mers bine, am avut constanță și am încercat să gestionăm cu bine  disputa cu Vali și Bogdan. Am avut și un pic de noroc pentru că ambii au avut probleme și astfel am scăpat un pic de presiune, ceea ce ne-a permis să ridicăm ritmul și să ne mai apropiem de cei din față. A fost un raliu foarte bun pentru noi, care ne-a adus puncte importante și care ne dă speranțe pentru etapa de la Arad”, a povestit Giri.
Brașoveanul a ținut să-i felicite și pe colegii de la ProRally Team, împreună cu care au terminat pe locul trei în clasamentul pe echipe: „Mă bucur că am reușit să terminăm  pe 3 la echipe. Este un rezultat muncit și fiecare și-a adus aportul la el. Vreau să fac o mențiune specială legată de Andrei, care a avut un ritm de primii 3 la Cupa Suzuki, ceea ce este foarte bine”.
Pentru Giri și Tudor urmează Raliul Aradului, programat pe 25 și 26 mai, și care conta atât ca etapă în CNRD (etapa a treia), cât și în cadrul Balkan Rally Trophy (runda a doua).
Dan și Tudor sunt susținuți în 2018 de următorii parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto.

Bogdan Popescu
PR Manager Dan Gîrtofan
0751 983 587
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
credit foto: facebook.com/dangirtofan