Weekend-ul trecut a marcat un eveniment important la Șugaș Băi: Porsche Inter Auto Driving Experience 2018. Un proiect pus în scenă de Porsche Inter Auto, unul dintre dealerii importatorului Porsche România, care a avut ca ca scop familiarizarea și testarea ultimelor modele SUV de la Škoda, Kodiaq și Karoq.

Practic, clienții de top ai Porsche Inter Auto au primit invitația de a participa la o adevărată experiență, care a constat în testarea celor două modele lansate recent de Škoda, Kodiaq și Karoq, pe un traseu în apropiere de Șugaș Băi, dar și o tură în dreapta pilotului Škoda România Motorsport, dublul campion național Dan Gîrtofan și a sa Fabia R5.
După ce au avut o adevărată aventură pe un traseu off-road acoperit cu zăpadă, apă și noroi, pe rând, cei 26 de clienți au luat loc în dreapta lui Giri și au experimentat cum este să fi copilotul unuia din cei mai titrați și cunocuți piloți de raliuri din ultimii 20 de ani. Pe un traseu de aproximativ 8 kilometri, invitații au trăit tot felul de senzații, de care își vor aduce aminte toată viața. „Mă bucur foarte mult că am putut să le ofer clienților Porsche Inter Auto un feeling nou, inedit și care le-a ridicat nivelul de adrenalină. Am încercat să le dezvălui câteva dintre secretele mele, dar în același timp să le arăt cam ce simțim noi pe probele speciale din Campionatul Național de Raliuri Dunlop și nu numai. Sper că le-a plăcut și că vor mai avea șansa să mai fie în dreapta mea. Le mulțumesc celor de la Porsche Inter Auto pentru că m-au ales să fac parte din evenimentul lor și sperăm să nu fie ultimul de acest gen”, a spus Dan Gîrtofan.
Odată încheiate cele două părți ale PIA Driving Experience, invitații au avut ocazia să guste un gulaș foarte gustos preparat de oameni de prin partea locului, dar și să schimbe impresii cu Giri și cu băieții din echipa tehnică. Vă oferim mai jos câteva declarații „la cald” ale celor prezenți la eveniment:

 

„Incredibil. A fost pur și simplu incredibil. Nu am mai trăit așa ceva până acum. Mă bucur că am avut ocazia de a sta în dreapta lui Dan și de a vedea ce înseamnă o mașină de curse. Tot evenimentul a fost la superlativ și sper să mai fiu invitat și pe viitor”

 

„Credeam că știu să conduc, dar din păcate m-am înșelat. Cred că nu știu nici 5% din ce știe Dan. A fost o experiență foarte interesantă și care mi-a arătat ce înseamnă să fi cu adevărat pilot de curse. M-am simțit extraordinar la PIA Driving Experience”

 

„Am mai avut ocazia să mai merg cu Dan și cu Škoda Fabia S2000, dar experiența de acum, cu Fabia R5, a fost una mai frumoasă. Parcă Fabia R5 este mai «nervoasă» și mai «brutală». Este ceva ce nu ai ocazia des și le mulțumesc lui Dan și celor de la Porsche Inter Auto pentru ocazie”

Bogdan Popescu - PR Manager Dan Gîrtofan
bogdandynamo@gmailcom
credit foto:Ștefan Stoica - https://www.facebook.com/stefanfoto.stoica

Go to top