Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda Fabia R5) au încheiat sezonul 2016 așa cum se cuvine, cu o demonstrație pentru fani la ediția a doua a ATA Racing Show.

Cei doi vicecampioni naționali au încercat (și au reușit) să le ofere iubitorilor motorsportului o ultimă reprezentație de gală în 2016, pe Autodromul Titi Aur, unul din cele mai frumoase din Europa. Și chiar dacă spectacolul a fost pe primul plan, Giri și Tudor au dat și o replică bună și adversarilor de la clasa 4WD, reieșind lupte foarte frumoase, apreciate de cei prezenți. Echipierii Škoda România Motorsport au terminat întrecerea pe locul 3, după ce l-au învins, în finala mică, pe Bogdan Marișca. „A fost o experiență foarte frumoasă la ATA Racing Show 2016, competiție care sper să devină una de tradiție în motorsportul românesc. Ne bucurăm că am reușit să le oferim iubitorilor sporturilor cu motor de la noi o demonstrație a talentului nostru, care să «le țină» până în când se va da startului sezonului 2017. Obiectivul nostru de la ATA Racing Show a fost să ne distrăm pe acest circuit foarte frumos și să îi încântăm pe cei prezenți. Duelurile cu Bogdan Marișca și cu Simone Tempestini au fost foarte interesante și foarte apreciate de fani, astfel că nu putem decât să fim mulțumiți că am încheiat frumos un sezon reușit”, a declarat Dan Gîrtofan.
Imediat după încheierea ATA Racing Show 2016, principalii actori ai motorsportului românesc și-au pus ținutele de gală și au mers spre Palatul Parlamentului, unde Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) a organizat Gala Campionilor 2016. Într-un cadrul elegant, oferit de Sala Unirii a celei mai mari clădiri civile din lume, Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au urcat pe podium unde au primit trofeele pentru locul 2 în clasamentul general al sezonului. De asemenea, pe podiumul de premiere a pășit și fiul lui Giri, Andrei Gîrtofan, care, alături de navigatorul Doru Vraja, a terminat pe locul 3 la Cupa Dacia Debutanți.

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au avut parte în sezonul 2016 al CNRD de sprijinul următorilor parteneri de încredere: Škoda România, Porsche Finance Group România, Delcar - dealer Škoda Brașov, Mobil 1 prin Lubexpert România, Hankook Competition prin Bucur Tuning Sibiu, LHEL Group România și Mipa și Presto prin Rompresto Trading.

Bogdan Popescu   
PR Manager Dan Gîrtofan
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0751983587
Credit foto: Adrian Torjoc, Bogdan Barabas