Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda Fabia R5) au în față un nou test dificil în ediția 2016 a CNRD.

Giri și Tudor vor lua startul, în weekend, la Danube Delta Rally, etapa a 4-a a sezonului, care, la fel ca și runda precedentă, cea de la Arad, contează și în European Rally Trophy (ERT). Cei doi echipieri Škoda România Motorsport au efectuat o parte din recunoașteri și s-au declarat foarte mulțumiți de calitatea probelor tulcene. „Am apucat să trecem doar pe trei «speciale» până acum și putem spune că sunt niște probe foarte frumoase. Sunt și tehnice, dar și rapide, iar asta poate să ne avantajeze. În sensul că noul nostru material de concurs permite paliere de viteză mai mari ca generația precedentă. De asemenea, solul este foarte bun, foarte aderent, ba chiar sunt porțiuni în care ai impresia că ești pe asfalt. Suntem într-un «good mood» cum se spune și sperăm la un raliu frumos, cu vreme bună și cu un rezultat foarte bun la final”, a declarat Dan Gîrtofan.

Giri este însă și un pic trist, pentru că fiul său Andrei nu va putea lua startul la Danube Delta Rally 2016: „Îmi pare rău că nu este și Andrei aici. El este în sesiune, are multe examene importante, astfel că nu va lua startul în Deltă. I-ar fi plăcut foarte mult raliul ăsta și ar fi avut de învățat multe lucruri bune aici. Dar va fi prezent la următoarele runde și va putea recupera”.

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au parte în sezonul 2016 al CNRD de sprijinul următorilor parteneri de încredere: Škoda România, Porsche Finance Group România, Delcar - dealer Škoda Brașov, Mobil 1 prin Lubexpert România, Hankook Competition prin Bucur Tuning Sibiu, Moran (Moran.ro – Fragrance Factory) și Mipa și Presto prin Rompresto Trading.

Bogdan Popescu   
PR Manager Dan Gîrtofan
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0751983587
Credit foto: Adrian Torjoc, Bogdan Barabas

Go to top