Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda Fabia R5) sunt foarte încrezători într-un rezultat important la Raliul Moldovei Moinești, etapa a 5-a a CNRD 2016, ce va avea loc în weekend.

Giri și Tudor au fost până acum, alături de campionul Simone Tempestini, principalii protagoniști ai primelor patru runde, astfel că așteptările fanilor sunt foarte mari la cursa băcăuană. Iar cei doi promit să nu-i dezamăgească. „E un raliu compact, dar foarte frumos. Sunt cinci probe interesante, tehnice, ce vor fi parcurse de trei ori și ce ne vor bucura pe toți participanții. Nu vom avea diferențe mari pe speciale între concurenți, din cauză că majoritatea probelor sunt scurte ca și lungime, astfel că trebuie să fim la potențial maxim încă din startul raliului. Întotdeauna vom reveni cu plăcere la Raliul Moldovei Moinești, unul foarte bine organizat, cu oameni primitori și cu mulți fani ai sporturilor cu motor pe probe. Noi suntem pregătiți 100% pentru cursă. Vom încerca să avem același ritm foarte bun ca și în celelalte runde din sezon și sperăm la un rezultat pe măsură la final. Mă bucură faptul că va reveni pe probele speciale și fiul meu Andrei, căruia îi doresc să fie ferit de incidente neplăcute și să descopere frumusețea acestui raliu”, a prefațat Dan Gîrtofan cursa băcăuană.

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au parte în sezonul 2016 al CNRD de sprijinul următorilor parteneri de încredere: Škoda România, Porsche Finance Group România, Delcar - dealer Škoda Brașov, Mobil 1 prin Lubexpert România, Hankook Competition prin Bucur Tuning Sibiu, Moran (Moran.ro – Fragrance Factory) și Mipa și Presto prin Rompresto Trading.

Bogdan Popescu   
PR Manager Dan Gîrtofan
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0751983587
Credit foto: Adrian Torjoc, Bogdan Barabas

Go to top