Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda Fabia R5) au parte, în weekend, de cea mai „relaxată” cursă din sezonul 2016: Raliul Perla Harghitei, ultima etapă din an.

Cu titlul de vicecampioni în buzunar, primul din carieră, Giri și Tudor vor merge pe asfaltul harghitean pentru a face spectacol în fața unui public fin cunoscător de motorsport. „Pentru noi va fi un raliu de palmares. Este o cursă care ne place foarte mult, am înțeles că sunt probe foarte frumoase în noua configurație, cea de asfalt. Sperăm să țină și vremea cu noi, să nu ningă, pentru a le putea oferi fanilor spectacolul pe care-l merită. Vrem să încheiem frumos anul 2016, cu un rezultat care să ne bucure și pe noi, și pe partenerii noștrii, dar și pe susținători, care sunt sigur că vor veni în număr foarte mare”, a declarat Dan Gîrtofan.

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au parte în sezonul 2016 al CNRD de sprijinul următorilor parteneri de încredere: Škoda România, Porsche Finance Group România, Delcar - dealer Škoda Brașov, Mobil 1 prin Lubexpert România, Hankook Competition prin Bucur Tuning Sibiu, LHEL Group România și Mipa și Presto prin Rompresto Trading.

Bogdan Popescu   
PR Manager Dan Gîrtofan
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0751983587
Credit foto: Adrian Torjoc, Bogdan Barabas